Geräte und Zubehör
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Arepas Dough
-
precooked maize flour (e.g. Harina Pan)280 g
-
water410 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
-
fresh coriander plus extra leaves for garnish5 sprigs
-
onion40 g
-
red pepper (approx. 150 g), cut in pieces1
-
garlic cloves4
-
pickled capers2 tsp
-
plum tomato cut in pieces1
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
olive oil30 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces560 g
-
sherry80 g
-
olive oil for frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
39 g
Brennwert
2325 kJ /
556 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
7.7 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
South American Party
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pico De Gallo
15 Min
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50 Min
Cheese Arepas
50 Min
Chicken Tacos al Pastor
45 Min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 Min
Mexican Chicken Soup
40 Min
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.
Chicken Keto Taquitos
55 Min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min