Geräte und Zubehör
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
feta cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
onions cut in halves300 g
-
tomatoes cut in pieces500 g
-
oil30 g
-
2 stock cubes (for 0.5 l each)stock paste, homemade2 heaped tsp
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (3-4 cm)1000 g
-
dark brown sugar30 g
-
1 fresh chilli, deseeded, choppedchipotle paste (see tip), to taste2 - 3 tsp
-
dried bay leaves2
-
18 tostadastaco shells18
-
sour cream250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
50 g
Brennwert
2417 kJ /
576 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook 2018
174 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 Std. 5 Min
Chicken Tacos al Pastor
45 Min
Beef Fajitas
1 Std.
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1 Std.
Turkey Burger
1 Std. 25 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 Min
Pulled Tandoori Chicken
30 Min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 Min