Geräte und Zubehör
Teriyaki Chicken Rice Balls
Zubereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
skinless chicken thigh fillets cut in cubes (1 cm)200 g
-
thick teriyaki marinade2 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
cornflour (starch)½ tbsp
-
oil to grease
-
eggs A-sized, lightly beaten3
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
water1200 g
-
short-grained rice (sushi rice), rinsed250 g
-
Japanese sushi vinegar1 tbsp
-
furikake (Japanese rice seasoning)4 tbsp
-
prawn roe (ebiko) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
11 g
Brennwert
987 kJ /
236 kcal
Fett
3.5 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian All-in-One
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Fried Beehoon
20 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Braised Yee Mee
30 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min