Geräte und Zubehör
Arancini
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
14 pieces
Zutaten
Rice
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)130 g
-
water800 g
-
fine sea salt1 pinch
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
Arborio rice250 g
-
saffron threads1 pinch
-
water hot1 Tbsp
Red Pesto
-
sun-dried tomatoes in oil drained150 g
-
fresh basil leaves20 g
-
garlic clove1
-
toasted pine nuts60 g
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to taste40 - 50 g
Batter
-
plain flour170 g
-
medium egg1
-
water160 g
Assembly
-
breadcrumbs (see tip)200 g
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
9.1 g
Brennwert
1569 kJ /
376 kcal
Fett
21.9 g
Kohlenhydrate
34.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Italian Kitchen
62 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 Min
Barbecue Sauce
20 Min
Aioli
10 Min
Pistachio Chocolate Truffles
6 Std. 15 Min
Onion Relish
5 Min
Molten Caramel Centre Muffins
25 Min
Aïoli
5 Min
Pasta alla Puttanesca
35 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Lemon Meringue Pie
2 Std. 30 Min
White Chocolate Mini Cheesecakes
4 Std. 40 Min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min