Geräte und Zubehör
Beef and Tomato Stew
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
chilli broad bean paste30 g
-
stewing steak cut in pieces (2 cm)600 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
soy sauce50 g
-
tomatoes quartered700 g
-
red wine100 g
-
lager330 g
-
spring onions sliced (3 mm)2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
22.7 g
Brennwert
1031 kJ /
246 kcal
Fett
6.2 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese new year
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spring Chicken Casserole
1hod. 30min.
Oxtail stew with butter bean mash
4hod.
Rice with Duck
1hod. 5min.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1hod. 30min.
Chicken and Root Vegetable Stew
1hod.
Lamb Stew
50min.
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min.
Chicken Cacciatore
50min.
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2hod. 15min.
Beef in Stout
1hod. 40min.
Creamy mustard chicken stew
40min.
Beef Bourguignon
1hod. 30min.