Geräte und Zubehör
Dört Peynirli Yassı Ekmek
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 porsiyon
Zutaten
-
ricotta peyniri80 g
-
70 g rokfor peyniri, küçük parçalara bölünmüşGorgonzola küçük parçalara bölünmüş70 g
-
diş sarımsak2
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)60 g
-
mozzarella küçük parçalara bölünmüş (2 cm)100 g
-
zeytinyağı50 g
-
su120 g
-
un270 g
-
kabartma tozu1 tk
-
tuz1 tk
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
13 g
Brennwert
1618 kJ /
386 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
1.3 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Parmesanlı Krakerler
50 Min
Elmalı Çörek
2 Std. 20 Min
Kıtırlı Papatya Çörek
1 Std. 5 Min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 Std. 10 Min
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3 Std. 20 Min
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1 Std. 40 Min
Mini Focaccia
3 Std. 30 Min
Rokalı Pesto
10 Min
Lahmacun (Bol Sebzeli ve Sarımsaklı)
1 Std.
Rus Salatası
40 Min
Pizza Diavola
1 Std. 30 Min
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 Min