Geräte und Zubehör
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
14 adet
Zutaten
-
un serpmek için ekstra un450 g
-
kabartma tozu4 tk
-
tuz½ tk
-
tereyağı soğuk, parçalara bölünmüş (2 cm)120 g
-
Çedar peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)140 g
-
frenk soğanı (optional) dilimlenmiş (1-2 cm)8 - 10 dal
-
süt250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 adet
Eiweiß
6.4 g
Brennwert
966.7 kJ /
231.1 kcal
Fett
11.3 g
Kohlenhydrate
25.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Plaska
1 godz. 15 min
Keten Tohumlu Kraker
1 godz. 50 min
Hindistan Cevizli Toplar
25 min
Grissini
2 godz.
Kıtırlı Papatya Çörek
1 godz. 5 min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 min
Tereyağlı Bisküvi
50 min
Emmental Peynirli Bisküvi
30 min
Fındıklı Biscotti
1 godz. 30 min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 godz.
Bol Tahıllı Kraker
30 min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50 min