Geräte und Zubehör
Orman Kebabı
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
6 porsiyon
Zutaten
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
sarımsak1 diş
-
domates salçası50 g
-
tereyağı60 g
-
riviera zeytinyağı20 g
-
un10 g
-
kuzu but, kemiksiz kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneri)650 g
-
konserve doğranmış domates200 g
-
su500 g
-
toz karabiber¼ tk
-
tuz¾ tk
-
havuç küp küp kesilmiş (1,5 cm)300 g
-
dondurulmuş bezelye250 g
-
patates küp küp kesilmiş (2 cm)600 g
-
taze kekik (optional) süslemek için
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
24.7 g
Brennwert
2053.2 kJ /
491.2 kcal
Fett
30.9 g
Ballaststoffe
6.6 g
Kohlenhydrate
28.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1 godz. 10 min
Etli Taze Fasulye
1 godz. 10 min
Etli Türlü
1 godz. 20 min
Etli Bamya
1 godz. 10 min
Hamsi Buğulama
40 min
Hatay Usulü Sini Kebabı
50 min
Kremalı sebzeli tavuk
50 min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 godz. 30 min
Hünkar Beğendi
1 godz. 5 min
Etli Fajita
40 min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min
Sebzeli Tavuk
45 min