Geräte und Zubehör
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh baby spinach200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
new potatoes diced (1 cm)300 g
-
water1000 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini2 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only (approx. 20 g)½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7 g
Brennwert
731 kJ /
175 kcal
Fett
9 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebrate Spring
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chickpea soup with spinach
40 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Tofu stew
30 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Quinoa Broth
35 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Chickpea Soup with Spinach
40 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min