Geräte und Zubehör
Tahini and Beetroot Dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8 g
Brennwert
910 kJ /
220 kcal
Fett
17.6 g
Kohlenhydrate
5.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Butterbean Mash with Paprika
20 Min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2 Std. 35 Min
Buckwheat and Cacao Granola
2 Std. 35 Min
Salsa Verde
10 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Edamame and Spinach Dip
5 Min
Beetroot Houmous
15 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Sumac and Tahini Houmous
10 Min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.