Geräte und Zubehör
Sabayon Soslu Elma
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porsiyon
Zutaten
Buharda elma
-
kırmızı elma (örn. starking) soyulmamış veya soyulmuş4
-
limon suyu2 - 3 yk
-
su500 g
Sabayon sosu
-
şeker50 g
-
yumurta1
-
yumurta sarısı3
-
elma suyu, (bk. öneri)beyaz şarap160 g
-
toz tarçın serpmek için1 tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
5 g
Brennwert
969 kJ /
232 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
İtalyan Salata Sosu
5 Min
Narlı Pancar ve Armut Püresi
1 Std. 5 Min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 Min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Keine Bewertungen
Küpler Halinde Havuç Püresi
45 Min
Sarımsaklı Zeytinyağı
25 Min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 Min
Sebze Bulyon
1 Std.
Elmalı Bar
1 Std. 20 Min
Ballı Cheesecake
4 Std. 20 Min
Elma Sos
20 Min
Kıymalı Kabak Graten
50 Min