Geräte und Zubehör
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
2 portions
Zutaten
-
raw prawns, peeled deveined (see tip)200 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
rice wine1 Tbsp
-
cornflour1 Tbsp
-
oil30 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
dried shiitake mushrooms soaked until soft, cut in pieces (see tip)2
-
fresh beansprouts50 g
-
red peppers cut in pieces40 g
-
yellow peppers cut in pieces40 g
-
raw cashew nuts honey roasted (see tip)80 g
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh coriander for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
24 g
Brennwert
2100 kJ /
500 kcal
Fett
36 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese Seafood
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Turmeric Chicken
50 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 Min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 Min
Thai Steamed Trout Parcels
35 Min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 Min
Mushroom Broth
30 Min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Prawn Saganaki
35 Min