Geräte und Zubehör
Witte chocolade cheesecake
Zubereitung 45 Min
Gesamt 16 Std.
12 porties
Zutaten
Chocolade biscuit
-
bloem150 g
-
suiker40 g
-
cacaopoeder30 g
-
zout¼ tl
-
boter in blokjes, plus extra om in te vetten90 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem om te bestuiven
Cheesecake deeg
-
boter in blokjes, plus extra om in te vetten50 g
Frambozencoulis
-
frambozen125 g
-
suiker50 g
-
water (optional)1 tl
Cheesecake vulling
-
witte chocolade in stukken of callets380 g
-
slagroom (ong. 48% vet)90 g
-
roomkaas500 g
-
kristalsuiker150 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zout1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9 g
Brennwert
2464 kJ /
589 kcal
Fett
40 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hemelse desserts
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Amerikaanse pannenkoeken
40 Min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3 Std. 50 Min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Tex-mexburger
4 Std. 25 Min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min
Boterkoekjes
50 Min
Appelcake
1 Std.
Chocoladecake
40 Min