Geräte und Zubehör
Feijoa chutney
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
1 Total recipe
Zutaten
-
brown onion cut into halves250 g
-
Granny Smith apples (approx. 250 g), cored and cut into quarters2
-
feijoas (approx. 9-10 feijoas), washed, trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)750 g
-
brown sugar (see Tips)200 - 250 g
-
apple cider vinegar (see Tips)150 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Total recipe
Natrium
405 mg
Eiweiß
11.6 g
Brennwert
6246.3 kJ /
1487.2 kcal
Fett
3.6 g
Ballaststoffe
40.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
341.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Feijoas
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Quick puff pastry
1 Std. 20 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Custard
10 Min
Feijoa jelly
27 Std. 40 Min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Ginger fluff
50 Min
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min