Geräte und Zubehör
Hawaiian Summer Rolls
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
12 portions
Zutaten
-
water36 oz
-
cellophane noodles3 oz
Dipping Sauce and Filling
-
garlic cloves5
-
rice wine vinegar4 oz
-
sambal oelek3 oz
-
sugar6 oz
-
soy sauce1 tbsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
cornstarch2 tbsp
-
water33 oz
-
fresh raw medium shrimp, peeled, deveined16 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
red cabbage halved (approx. ¼ head)8 oz
Assembly
-
rice paper wrappers12
-
mint leaves36
-
4 oz carrots, (approx. 4 oz)matchstick carrots (approx. 4 oz)1 package
-
cucumber julienned1
-
mango sliced lengthwise in pieces (⅛ in.)1
-
avocado (med.), sliced lengthwise in pieces (⅛ in.)1
-
green onions white and green parts, cut in pieces (2 in.), sliced lengthwise4
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7 g
Brennwert
916 kJ /
219 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hawaiian Pool Party
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Red Mole Chicken Enchiladas
1 Std.
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 Std.
Korean Beef Bowl
1 Std.
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Gravlax
72 Std. 30 Min
Beef Tostadas
1 Std. 10 Min
Vegetable Shumai
45 Min
Green Shakshuka
40 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Tuna avocado bowl
45 Min
Avocado Tuna Boats
30 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min