Geräte und Zubehör
Spicy Bean Curds
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
red chilli powder adjust to taste1 ½ - 2 tbsp
-
black soy powder50 g
-
ground turmeric½ tsp
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)1 tbsp
-
minced fresh ginger adjust to taste2 tsp
-
rock salt1 ½ tsp
-
firm bean curds (taukwa), cut in big chunks (3-5 cm)300 g
-
water80 g
-
molasses powder10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
18 g
Brennwert
941 kJ /
225 kcal
Fett
14 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Vegan
12 Rezepte
International
International
Spicy Asian
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Hot and sour soup
20 Min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Wholemeal Mantou
1 Std.
Tomato-egg soup
20 Min