Geräte und Zubehör
Steamed asparagus with caper crumbs
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
day old sourdough bread torn into pieces60 g
-
lemon zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)1
-
salted capers rinsed and drained1 tbsp
-
raw almonds40 g
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
olive oil plus extra for garnishing1 tbsp
-
water plus extra for cooling500 g
-
asparagus woody ends trimmed2 bunches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
62.7 mg
Eiweiß
3.9 g
Brennwert
598.8 kJ /
142.5 kcal
Fett
11.2 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
5.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
French dressing
5 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Citrus seafood salad
1 Std.
Fragrant pipis
30 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Asparagus risotto
40 Min