Geräte und Zubehör
Pickled fruit salad with honey labne
Zubereitung 15 Min
Gesamt 27 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
Honey labne
-
Greek-style natural yoghurt500 g
-
honey30 g
Pickled fruits
-
water120 g
-
orange zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
verjuice (see Tips)375 g
-
honey200 g
-
rhubarb trimmed and cut into thin pieces (5 mm)200 g
-
strawberries hulled and cut into halves250 g
-
pears cored and cut into thin wedges (5 mm)2
-
peaches stones removed and cut into thin wedges (5 mm)2
-
fresh mint1 sprig
-
edible flowers for decorating (optional - see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
104.6 mg
Eiweiß
8.7 g
Brennwert
1472.3 kJ /
350.6 kcal
Fett
2.1 g
Ballaststoffe
9.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
65.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2 Std. 5 Min
Blue cheese celeriac wonton cups
Keine Bewertungen
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 Min
Mint choc chip ice cream
4 Std. 15 Min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20 Min
Cosmopolitan
10 Min
Chocolate ice cream
24 Std. 20 Min
Angel cake
5 Std. 15 Min
Apricot liqueur
1 Std.
Mango and cayenne juice
35 Min
Lemon sorbet
8 Std. 30 Min