Geräte und Zubehör
Cider-brined pork chops with apple dressing
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Cider-brined pork chops
-
alcoholic apple cider (see Tip)350 g
-
sea salt flakes30 g
-
dried rosemary1 tbsp
-
dried sage1 tbsp
-
dried thyme1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pork loin chops (approx. 350 g each)4 - 6
-
grapeseed oil for brushing
Apple dressing
-
Granny Smith apple peeled, cored and cut into quarters1
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
grapeseed oil90 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
fresh chives cut into quarters6 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
194.7 mg
Eiweiß
48.9 g
Brennwert
2735.8 kJ /
651.4 kcal
Fett
48.3 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
11.1 g
Kohlenhydrate
6.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Spiced lamb pie
40 Min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min