Geräte und Zubehör
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
Zubereitung 20 Min
Gesamt 28 Std. 20 Min
14 portions
Zutaten
-
turkey (16.5-18 lb)1
-
brown sugar6 oz
-
sea salt3 oz
-
dried minced onions4 oz
-
dried chili flakes4 tbsp
-
fresh rosemary20 sprigs
-
dried bay leaves10
-
white pepper1 tbsp
-
black peppercorns3 tbsp
-
allspice berries3 tbsp
-
Chardonnay wine (Kendall Jackson Vintner's Reserve®) plus extra to serve1 bottle
-
oranges 1 quartered, plus 2 halved, to garnish, divided3
-
fresh thyme divided1 bunch
-
unsalted butter in pieces12 oz
-
bourbon10 oz
-
maple syrup4 oz
-
orange juice10 oz
-
pomegranate quartered, to garnish1
-
fresh bay leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
104 g
Brennwert
2912 kJ /
696 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Guacamole
5 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 Min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 Std.
Tamales Oaxaqueños
2 Std. 40 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Pico De Gallo
15 Min
Citrus Margarita
10 Min
Peeler Sweet Potato Casserole
1 Std. 20 Min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 Std. 5 Min
Conchas
3 Std. 15 Min
Thanksgiving Gravy
20 Min