Geräte und Zubehör
Teriyaki chicken thighs
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
2 portions
Zutaten
-
piece fresh ginger peeled5 g
-
soy sauce30 g
-
honey20 g
-
brown sugar10 g
-
rice wine vinegar15 g
-
chilli powder⅛ tsp
-
sake35 g
-
chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on2
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
cornflour1 tsp
-
oil for frying
-
sesame seeds toasted½ - 1 tbsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into slices diagonally1
-
fresh long red chilli deseeded and cut into slices diagonally½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1086.7 mg
Eiweiß
30.3 g
Brennwert
2513.7 kJ /
598.5 kcal
Fett
46.2 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
15.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous Vide for Two
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Korean fried chicken
4 Std.
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 Std. 25 Min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 Min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Buffalo chicken wings
45 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Thai burgers
30 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 Min
Wonton soup
1 Std.
Teriyaki sauce
25 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min