Geräte und Zubehör
Glazed carrots with honey
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
2 portions
Zutaten
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
154.3 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
405.9 kJ /
96.7 kcal
Fett
4.5 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
11.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous Vide for Two
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2 Std. 10 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Steamed Frankfurter Sausages
20 Min
Barbecue onions (500 g)
45 Min
Browned onions (200 g)
20 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Brandy custard (TM6)
15 Min
Steamed prawns or scallops
20 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Hollandaise
15 Min
Seared steak and rocket salad
20 Min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 Min