Geräte und Zubehör
Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma
Zubereitung 15 Min
Gesamt 6 Std. 15 Min
6 porsiyon
Zutaten
-
konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı400 g
-
balagave şurubu100 - 140 g
-
limon suyu10 g
-
olgun avokado soyulmuş, çekirdeği çıkarılmış, parçalara bölünmüş2
-
vanilya özü, doğal (optional)1 - 2 damla
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
1.3 g
Brennwert
794 kJ /
190 kcal
Fett
16.7 g
Kohlenhydrate
8.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dondurma
12 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Kinoalı Mercimek Köftesi
26 Std.
Şeftali ve Badem Sütlü Dondurma
14 Std.
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48 Std. 20 Min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
Keine Bewertungen
Kavunlu Dondurma
6 Std.
Muzlu Vişneli Dondurma
10 Min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40 Min
Vegan Vişneli Cheesecake
8 Std.
Yeşil Elmalı Dondurma
10 Min
Kuzu Gerdan Yahni
1 Std. 45 Min
Kahve, Çikolata ve Vanilyalı Dondurma Dilimleri
13 Std. 15 Min
Çikolatalı ve Portakallı Dondurma
12 Std. 20 Min