Geräte und Zubehör
Kimchi Risotto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots halved4 oz
-
ginger cut into pieces½ oz
-
lemongrass, fresh thinly sliced in rounds½ oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil1 oz
-
kimchi6 oz
-
risotto rice11 oz
-
vegetable stock27 oz
-
English cucumber halfmoon slices, cut on the bias4 oz
-
dried kimchi flakes to garnish
-
green onion sliced on the bias, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
530 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1674 kJ /
400 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
74 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Time
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Baked Mushroom Empanadas
1 Std. 50 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Salmon Miso Soup
30 Min
Tofu Ramen Bowl
55 Min