Geräte und Zubehör
Natural yoghurt (mixing bowl method)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 11 Std.
16 portions
Zutaten
-
natural yoghurt (see Tips)110 g
-
full cream milk (see Tips)1800 g
-
caster sugar (optional)50 - 80 g
-
full cream milk powder (see Tips)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
63.3 mg
Eiweiß
5.8 g
Brennwert
551.3 kJ /
131.3 kcal
Fett
5.8 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 Std. 20 Min
Cooked mayonnaise
5 Min
Dark Brown Sugar
5 Min
Lemon curd
20 Min
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Pot-set plain yoghurt
12 Std.
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 Std. 15 Min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Fruity dream
10 Min