Geräte und Zubehör
Hash browns
Zubereitung 40 Min
Gesamt 40 Min
15 portions
Zutaten
-
potatoes peeled and cut into halves1000 g
-
brown onion cut into halves (approx.150 g)1
-
garlic clove (optional)1
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
grapeseed oil for greasing
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
166.8 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
384 kJ /
91 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
11.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
American-style pancakes
45min
Chocolate chip cookies
50min
Buttercream icing
10min
Pizza dough
1h
Marshmallow icing
7h 40min
Peanut butter and jam doughnuts
2h 40min
Pancake and fruit kebabs
1h
Mango, coconut and lychee icy poles
7h 45min
Sherbet bags
4h 20min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5min
Pikelets
35min
Salted caramels
4h 40min