Geräte und Zubehör
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 6 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
Blue matcha ice cream
-
blue matcha powder (see Tips)1 tbsp
-
hot water3 tbsp
-
egg yolks3
-
sugar80 g
-
pouring (whipping) cream250 g
Sweetened coconut cream
-
coconut cream250 g
-
potato starch1 tsp
-
caster sugar1 tbsp
Black sticky rice with taro
-
black glutinous rice (see Tips)250 g
-
cold water plus extra for soaking900 g
-
boiling water1500 g
-
salt2 tsp
-
taro peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)200 g
-
coconut cream250 g
-
caster sugar145 g
-
sesame seeds toasted, for garnishing1 tbsp
-
coconut flakes toasted, for garnishing40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1160.2 mg
Eiweiß
12.5 g
Brennwert
4713.6 kJ /
1122.3 kcal
Fett
65 g
Ballaststoffe
6.1 g
gesättigte Fettsäuren
44.8 g
Kohlenhydrate
124.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Turmeric Gingerade
10 Min
Ladoo
1 Std. 20 Min
Mint Chocolate Chip Ice Cream
8 Std. 15 Min
Cranberry Mung Bean Cake
4 Std. 55 Min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 Std.
Vada
2 Std. 35 Min
Matcha and mango frozen yoghurt
18 Std. 25 Min
Bloody Mary
10 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Curry laksa
45 Min
Frozen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min
Vanilla wet chai
15 Min