Geräte und Zubehör
Choron Sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
14 oz
Zutaten
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems)chervil, fresh leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
tomato halved (approx. 2 oz)1
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste to taste1 - 2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 oz
Natrium
130.8 mg
Eiweiß
1.1 g
Brennwert
481.6 kJ /
115.1 kcal
Fett
11.7 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
1.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thickening with TM6
17 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Eggcellent Caesar Dressing
10 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Cream Cheese Spread with Radishes
5 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Lemon Curd
20 Min
Classic Zabaglione
15 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Garlic Chili Sauce
30 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1 Std.
Easy Cheese Souffles
1 Std.