Geräte und Zubehör
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Chicken
-
chicken breast, skinless, boneless2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
15 g dried basil, plus extra to garnishfresh basil leaves plus extra to garnish15 g
Vegetable Soup
-
yellow onion quartered170 g
-
garlic clove smashed1
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.)30 g
-
vegetable stock910 g
-
carrots in pieces85 g
-
celery in pieces85 g
-
fresh tomato halved115 g
-
baby yellow potatoes halved115 g
-
zucchini in pieces115 g
-
zucchini whole170 g
-
carrots whole170 g
Steamed Vegetables and Sauce
-
Dijon mustard30 g
-
115 g crème fraîchesour cream115 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1059 mg
Eiweiß
31 g
Brennwert
1506 kJ /
360 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking Experience
24 Rezepte
Kanada
Kanada
Discover Thermomix®
25 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Grated Cabbage
5 Min
Homemade Lemonade
10 Min
Lemonade (TM5 Metric)
10 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Pork tenderloin with mustard sauce
30 Min
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min