Geräte und Zubehör
Chorizo and squid stew (TM5)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1cm)200 g
-
whole medium squid cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles650 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)150 - 200 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)150 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Pernod® (optional - see Tips)30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)1
-
paprika1 tsp
-
dried bay leaf1
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
-
crusty bread to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2528.8 mg
Eiweiß
54.7 g
Brennwert
2836.9 kJ /
675.5 kcal
Fett
20.6 g
Ballaststoffe
14.9 g
gesättigte Fettsäuren
5.9 g
Kohlenhydrate
58.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow cook (TM5) with blade cover
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Prawn stir-fry
25 Min
Shepherd's pie
55 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Omelette
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Rice salad
1 Std.
Cucumber soup
25 Min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 Std. 15 Min