Geräte und Zubehör
Broccoli and Ham Pasta Bake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
water1150 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
oil10 g
-
smoked ham, cooked sliced (see tip)150 g
-
dried penne pasta400 g
-
broccoli florets halved300 g
Mornay Sauce
-
unsalted butter diced70 g
-
plain flour70 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
whole milk700 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1805.4 mg
Eiweiß
34 g
Brennwert
3435 kJ /
819 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
8.9 g
gesättigte Fettsäuren
18 g
Kohlenhydrate
93 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gnocchi Carbonara with Peas
20 dk
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 dk
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 dk
Chicken and Spinach Lasagne
1sa 15 dk
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1sa
Ham and Leek Pasta Sauce
30 dk
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1sa 15 dk
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 dk
Sausage and Bacon Casserole
50 dk
Tuna Pasta Bake
1sa
Ham Hock Potato Bake
35 dk
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 dk