Geräte und Zubehör
Mushroom Fettuccini
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese rinds cubed3 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
garlic clove1
-
fresh shiitake mushrooms sliced10 oz
-
vegetable stock6 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
water45 oz
-
fettuccini10 oz
-
truffle oil white, to taste1 - 2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
988 mg
Eiweiß
20 g
Brennwert
2887 kJ /
690 kcal
Fett
40 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
64 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Longevity Noodles
40 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 Min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Garlic Shrimp
35 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min