Geräte und Zubehör
Curry ketchup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 jars
Zutaten
-
pickled gherkins cut in pieces150 g
-
onions cut in halves150 g
-
butter60 g
-
sugar40 g
-
curry powder (40 g) (e.g. Zanzibar or Madras curry powder)4 heaped tbsp
-
crushed tomatoes, canned1000 g
-
tomato ketchup500 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
sambal oelek (20 g)2 tsp
-
1 heaped tsp meat stock paste, homemademeat stock cube (for 0.5 l)1
-
fruit vinegar20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 jar
Eiweiß
8 g
Brennwert
1680 kJ /
401 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
6.9 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook
174 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Pinsa
29sa
Mustard-dill sauce
2sa 15 dk
Orange curry dressing
10 dk
Salted caramel ice cream
14sa
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18sa
Sicilian Iced Coffee
4sa 10 dk
Pepper vinaigrette
5 dk
Cheesecake (unbaked)
5sa 30 dk
Chocolate mousse
3sa 20 dk
Potato and vegetable purée
45 dk
Berry mousse
4sa 50 dk
Cheesecake (baked)
7sa 20 dk