Geräte und Zubehör
Japanese Souffle Pancakes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
8 pieces
Zutaten
-
large eggs4
-
cream of tartar¼ tsp
-
sugar3 tbsp
-
3 oz all-purpose flour, siftedcake flour sifted3 oz
-
whole milk2 oz
-
baking powder2 tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
1 tbsp Japanese mayonnaisemayonnaise1 tbsp
-
non-stick spray oil
-
water divided, to cook4 tbsp
-
maple syrup to serve
-
unsalted butter to serve
-
fresh berries to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
141 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
464 kJ /
111 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dynamic Duo
15 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 Std.
Souffle pancakes with berries
40 Min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40 Min
Salted Caramel Popcorn
1 Std. 55 Min
Waffles
25 Min
Japanese Strawberry Shortcake
1 Std. 30 Min
Sweet Potato Pancakes
20 Min
Hawaiian Mochi Cake
1 Std. 45 Min
Musubi a Hawaiian Snack
30 Min
Conchas
3 Std. 15 Min
Banana Bread Maui
1 Std.
Go-To Pizza Dough
1 Std.