Geräte und Zubehör
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh chives plus extra to garnish3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
water42 oz
-
salt½ tsp
-
rice mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)9 oz
-
whole watermelon in pieces (approx. ¼ in.)10 ½ oz
-
mozzarella in pieces (approx. ¼ in.)7 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
508 mg
Eiweiß
14 g
Brennwert
2138 kJ /
511 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Summer Favorites
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Apple Sauce
20 Min
Spanish Rice
30 Min
Pizza Dough (TM5 Metric)
1 Std.
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Buffalo Cauliflower Bites
25 Min
Summer Squash Flatbread
50 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 Min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 Std. 30 Min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Vegetarian Chili
50 Min