Geräte und Zubehör
Kids Toasted Bread and Spinach Pesto
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
6 portions
Zutaten
White Bread
-
water8 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
unsalted butter in pieces, plus extra, melted, to grease and brush2 ½ oz
-
17 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dustbread flour plus extra to dust17 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Spinach Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
fresh spinach leaves2 oz
-
garlic clove1
-
cashews, roasted, unsalted2 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salad greens
-
mixed vegetables (e.g. cucumber, red pepper, zucchini, yellow pepper, olives)
-
eggs hardboiled, sliced1 - 2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
506 mg
Eiweiß
17 g
Brennwert
2801 kJ /
669 kcal
Fett
38 g
Ballaststoffe
4.2 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
64 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cheesy Cauliflower Nuggets
1 Std. 35 Min
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1 Std. 10 Min
Fresh Fruit Rocket Popsicles
7 Std. 45 Min
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2 Std. 5 Min
Pancake and Fruit Kebobs
1 Std.
Strawberries and Cream Popsicles
8 Std. 15 Min
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1 Std. 35 Min
Honey and Oat Grahams
35 Min
Teddy Bear Burgers
2 Std.
Steamed and Grilled Beets
1 Std. 20 Min
Kid-Size Pizzas
1 Std. 20 Min
Detox Water (Flat Belly)
25 Min