Geräte und Zubehör
Seeded bread loaf
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
15 slices
Zutaten
-
grapeseed oil plus extra to grease20 g
-
linseeds (flaxseeds)20 g
-
pepita seeds50 g
-
sunflower seeds50 g
-
water200 g
-
milk plus extra to brush200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
caster sugar1 tsp
-
baker's flour400 g
-
rye flour100 g
-
wholemeal plain flour100 g
-
sea salt2 tsp
-
bread improver (see Tips)2 tsp
-
seeds, mixed to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
305.1 mg
Eiweiß
7.8 g
Brennwert
927.8 kJ /
220.9 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
27.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rye bread rolls
12 Std.
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 Std. 10 Min
Buttermilk bread
2 Std.
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Classic Wholemeal
2 Std. 40 Min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min