Geräte und Zubehör
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Sri Lankan hot fruit chutney
-
white sugar200 g
-
white vinegar900 g
-
garlic powder30 g
-
ground ginger30 g
-
Kashmiri chilli powder to taste40 g
-
sea salt2 tsp
-
fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths900 g
Roast chicken
-
whole chicken1200 - 1400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portions
Natrium
1001.8 mg
Eiweiß
250.1 g
Brennwert
11195.8 kJ /
2644.2 kcal
Fett
180.3 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
54.8 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 Std. 20 Min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 Min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 Std. 50 Min
Turkish Spiced Lamb Bites
1 Std. 30 Min
Piri-piri spatchcock chicken (MEATER +)
1 Std. 30 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Santa Maria Dry Rub
5 Min
Korean marinade
40 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min