Geräte und Zubehör
Vietnamese Chicken Coleslaw
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
red onions minced6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
sugar1 tsp
-
peanuts3 oz
-
water30 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic24 oz
-
salt to taste½ tsp
-
carrots cut into pieces (2 in.)3 oz
-
cabbage cut into pieces (2 in.), divided12 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10
-
vegetable oil1 tbsp
Nuoc Mam Dipping Sauce
-
sugar1 tsp
-
fish sauce2 oz
-
lime juice1 ½ oz
-
fresh bird's eye chilies thinly sliced2
-
fresh mixed herbs e.g. cilantro, mint, parsley, to garnish
-
scallions thinly sliced, to garnish
-
crispy fried onions to garnish2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1023 mg
Eiweiß
32 g
Brennwert
1222 kJ /
292 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cha Cha Chicken
14 Rezepte
USA
USA
Facebook Live Favorites
74 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Curry Chicken Coleslaw
10 Min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Potstickers
45 Min
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 Min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 Std. 10 Min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 Min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 Std. 10 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 Min
Chicken Marsala
40 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min