Geräte und Zubehör
Cottage Pie with Colcannon Mash
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
Mince Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves1 tsp
-
onions quartered100 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil15 g
-
beef mince broken in pieces500 g
-
button mushrooms quartered125 g
-
½ tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water125 g
-
tomato purée15 g
-
Worcestershire sauce10 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
sugar2 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Colcannon Mash
-
kale stalks removed, cut in pieces (2 cm, see tip)100 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (5 mm)550 g
-
whole milk170 g
-
unsalted butter diced30 g
-
spring onion thinly sliced diagonally, for garnishing1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1007.2 mg
Eiweiß
23.7 g
Brennwert
1978.6 kJ /
472.9 kcal
Fett
30.3 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
13.1 g
Kohlenhydrate
27.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Irish Cooking
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Leek and Potato Soup
40 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Cauliflower Cheese
50 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Raspberry and Apple Crumble
1 Std. 5 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Toad in the Hole
1 Std.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Chilli Con Carne
35 Min