Geräte und Zubehör
Baked masala fish (MEATER+®)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried chillies whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canola oil30 g
-
fresh curry leaves fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt flakes for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1218 mg
Eiweiß
40.4 g
Brennwert
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
3.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
MEATER+®
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Prawn laksa (Chef Degan)
50 Min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 Min
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Ghee Rice
1 Std. 15 Min
Whole fish curry
45 Min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 Min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Ayam Paprik
30 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min