Geräte und Zubehör
Mexicaanse rozemarijnpunch
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
2 porties
Zutaten
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
899 kJ /
215 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
0.1 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Valentijn
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Haver horchata
Keine Bewertungen
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Advocaat
10 Min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Chilli con carne
35 Min
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Karamelijs
Keine Bewertungen
BBQ-saus
20 Min
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Forelmousse
5 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min