Geräte und Zubehör
Shrimp Cocktail
Zubereitung 5 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Sous-Vide Shrimp
-
large raw shrimp, peeled tail on, deveined24 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Cocktail Sauce
-
4 oz tomato sauceketchup4 oz
-
chili sauce2 oz
-
prepared horseradish to taste1 oz
-
mayonnaise (optional) to taste3 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
hot sauce to taste3 drops
-
capers (optional) to taste2 tbsp
-
salt1 pinch
-
ice cubes to serve
-
fresh parsley leaves to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1166 mg
Eiweiß
16 g
Brennwert
879 kJ /
210 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vintage Modern Mom
14 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 Min
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Keine Bewertungen
Mayonnaise
5 Min
Marinara Sauce
40 Min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Clam Chowder
55 Min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 Std. 15 Min
Artichoke Heart Bruschetta
30 Min
Marinara Dipping Sauce
10 Min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 Min