Geräte und Zubehör
Lamb and barley soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
2 portions
Zutaten
-
lamb cut into pieces and partially frozen100 g
-
onion cut into quarters1
-
leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces140 g
-
carrot cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
pearl barley80 g
-
lamb bones100 g
-
water600 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1350.5 mg
Eiweiß
27.9 g
Brennwert
1644.9 kJ /
391.7 kcal
Fett
12.7 g
Ballaststoffe
12.9 g
gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
35.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 Min
Shepherd's pie
55 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Pumpkin soup
30 Min
Mashed potatoes
40 Min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Tortellini soup
20 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min