Geräte und Zubehör
Miso kraut
Zubereitung 20 Min
Gesamt 168 Std. 20 Min
900 g
Zutaten
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
daikon cut into pieces (3 cm)200 g
-
spring onions/shallots roughly chopped10
-
fresh ginger cut into slices30 g
-
shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 900 g
Natrium
6177.5 mg
Eiweiß
19.3 g
Brennwert
1579 kJ /
377.4 kcal
Fett
4.9 g
Ballaststoffe
25.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
75.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gwinganna mountain top bars
1 Std. 55 Min
Spicy pineapple vinaigrette
Keine Bewertungen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 Min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 Min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Mango lassi
5 Min
Lamb tagine with apricots and honey
1 Std. 30 Min
Peanut soba noodle wonton cups
40 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Bread pastry
55 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min