Geräte und Zubehör
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
macadamia nuts200 g
-
boiling water
-
water630 g
-
raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)12
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
oranges segmented1 - 2
-
dukkah (see Tips)1 - 2 tbsp
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
258.5 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
2320.5 kJ /
554.6 kcal
Fett
45.1 g
Ballaststoffe
12.9 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
37.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chunky guacamole
10 Min
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Mexican corn salad
25 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Pumpkin tahini smash
40 Min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.