Geräte und Zubehör
Curried kraut
Zubereitung 20 Min
Gesamt 168 Std. 20 Min
900 g
Zutaten
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 900 g
Natrium
4093.6 mg
Eiweiß
15 g
Brennwert
2142.2 kJ /
512 kcal
Fett
3.4 g
Ballaststoffe
33.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
122.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Indian Bafauri Dhal Patties
Keine Bewertungen
Gluten free lentil wraps
3 Std. 40 Min
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 Min
Mojito
Keine Bewertungen
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1 Std. 30 Min
Baked salmon with spiralized zucchini
Keine Bewertungen
JJ's curry powder
30 Min
Charcoal Bread
2 Std. 35 Min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 Std. 40 Min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 Min
Migas with Padrón Peppers
30 Min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 Std. 15 Min