Geräte und Zubehör
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 porties
Zutaten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paaskoekjes
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken100 g
-
bakpoeder½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
zout½ tl
Kruidensaus
-
verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
verse bieslook (ong. 10 g), in ringen1 bos
-
crème fraîche, 15% v.g200 g
-
melk30 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
agavesiroop10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kaviaar6 tl
-
tuinkers vers6 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
258.3 mg
Eiweiß
8.3 g
Brennwert
744 kJ /
177.8 kcal
Fett
13.2 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
6.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasrecepten
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Spookachtige snacks
1 Std. 15 Min
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Cava Cocktail Surprise
4 Std. 10 Min
Ananaspakketjes
1 Std.
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min