Geräte und Zubehör
Pumpkin and ginger soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
vegetable oil15 g
-
fresh ginger15 g
-
butternut pumpkin cut into pieces (2 cm - see Tips)400 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
cashews60 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
water adjust to desired consistency (see Tips)700 - 750 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
250 mg
Eiweiß
4.3 g
Brennwert
767.9 kJ /
183.5 kcal
Fett
10.5 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
21.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 Std. 5 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Green goodness soup
10 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Pumpkin soup
30 Min
Cream of mushroom soup
20 Min
Mushroom risotto
30 Min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min