Geräte und Zubehör
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
16 stuks
Zutaten
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
6 g
Brennwert
1731 kJ /
414 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
2.1 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Glazuur
5 Min
Vanillesiroop
30 Min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Keine Bewertungen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Sacher taart
3 Std.